Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





17:49 21.01.2024

Публічна консультація з поліцейськими офіцерами громади та представниками ДСНС

✅11 січня 2023 року в Бібрському опорному ліцеї ім. Уляни Кравченко відбулася публічна консультація з ????????‍♂️????поліцейськими офіцерами громади та представниками ????ДСНС – перший із заходів у рамках проєкту ????«Моя сила з тобою»: безпековий мультифункціональний громадський простір у місті Бібрка».
????‍????‍????‍????Учасниками заходу стали педагогічні працівники Бібрського опорного ліцею, його філій, закладу дошкільної освіти «Сонечко», КЗ «Публічна бібліотека Бібрської міської ради», представники міської ради, відділу освіти та запрошені працівники служб, які відповідають за безпеку в громаді – офіцери поліції, зокрема, ювенальної превенції та служби надзвичайних ситуацій.
????Обговорили актуальні питання: про стан цивільного захисту, гарантування пожежної безпеки у громаді (під час освітнього процесу, в побуті), безпеку дітей в умовах воєнного часу, запобігання правопорушенням у громаді.
Серед іншого заторкнули такі теми:
????Які заходи приймаються для підвищення рівня безпеки в нашій громаді?
????Чи є конкретні програми або ініціативи, спрямовані на запобігання злочинності та підвищення громадської безпеки?
????Як члени громади можуть співпрацювати задля покращення безпекової ситуації в нашому районі?
????Яка роль громади в підтримці безпеки, і як мешканці можуть допомогти службам, що відповідають за безпеку громадян в цьому процесі?
♻️На завершення заходу всі його учасники й учасниці отримали невеликі подарунки, корисні для підвищення рівня особистої безпеки в темну пору доби – світловідбивні браслети.
‼️Мешканців громади, які зацікавлені цими питаннями, запрошуємо на наступну зустріч аналогічної тематики, яка відбудеться там само – у Бібрському опорному ліцеї ім. Уляни Кравченко 18 січня 2024 року о 13:30.
‼️Для кращої організації заходу тих, хто планує його відвідати, просимо попередньо зголоситися, поставивши «+» у коментарях під цим дописом або в особистих повідомленнях. Також у повідомленнях можна заздалегідь вказати питання із зазначеної тематики, на які Ви бажали б отримати відповіді від запрошених гостей.
????Захід реалізововано ГО «Батьки в дії» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконує Український Жіночий Фонд у партнерстві з ГО «Ла Страда -- Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.
всі новини