Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





18:18 28.01.2024

Зустріч категорійних дітей Бібрського ліцею і мешканців Бібрської ТГ з психологами Мальтійської служби

????В Бібрському опорному ліцеї ім. Уляни Кравченко 25 січня 2024 року у рамках проєкту ????«Моя сила з тобою»: безпековий мультифункціональний громадський простір у місті Бібрка» відбулася зустріч категорійних дітей Бібрського ліцею і мешканців Бібрської ТГ з психологами Мальтійської служби:
????Алєксандрович Ірина - арт-терапевт, КПТ-підходи у роботі з дітьми (УКУ/УІКПТ), експерт в галузі інклюзивної освіти та покращення психічного здоров’я дітей в закладах освіти:
????Годлевська Ольга - практикуючий психолог, психотерапевт в методі PCT, фахівець 8 крокової програми по роботі з втратою (SFSS)
????Психологи провели лекцію ????«Перша психологічна допомога»
????Арт-терапію «Дозволь собі бути щасливою».
????Також учасникам вдалося поспілкуватися на такі теми:
????«Складні» емоції, їх переживання та усвідомлення;
????«Техніки стабілізації».
???? Надали рекомендації коли слід звертатись до фахівців психічного здоровя, коли і в який спосіб можна справлятися зі стресами самостійно?
???? Відповіли на запитання присутніх.
♻️На завершення заходу всі його учасники й учасниці отримали невеликі подарунки, корисні для підвищення рівня особистої безпеки в темну пору доби – світловідбивні браслети.
✅Захід реалізововано ГО «Батьки в дії» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконує Український Жіночий Фонд у партнерстві з ГО «Ла Страда -- Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.
всі новини