Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





18:06 28.01.2024

Тренінг з домедичної допомоги «Базова підтримка життя»

????23 січня 2024 року в Бібрському опорному ліцеї ім. Уляни Кравченко відбувся черговий захід у рамках проєкту ????«Моя сила з тобою»: безпековий мультифункціональний громадський простір у місті Бібрка» - тренінг з домедичної допомоги «Базова підтримка життя».
????Тренінг провели інструктори навчально-тренувального відділу КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».
✅Захід реалізововано ГО «Батьки в дії» завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в межах проєкту «Жінки. Мир. Безпека»: відповіді на виклики війни», який виконує Український Жіночий Фонд у партнерстві з ГО «Ла Страда -- Україна», Асоціацією жінок-юристок України «Юрфем», Інформаційно-консультаційним жіночим центром, Українською фундацією громадського здоров’я та Центром «Жіночі перспективи» за сприяння Офісу Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Апарату Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики.
всі новини