Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





21:09 22.03.2023

Формаційна зустріч із педагогами ліцею Громадської Спілки "Католицька Освіта"

15.03.23 до нашого ліцею завітала команда Громадська Спілка "Католицька Освіта", яка провела формаційну зустріч із педагогами ліцею!

Дана зустріч несла у собі, як теоретичний так і практичний характер!

Перша частина зустрічі, яку провела п. Аліна Михалюк, була сконцентрована на нові підходи та методики викладання, спільно з педагогами змогли розглянути «Мапу думок» та спробувати згенерувати власні ідеї, щодо покращення навчального процесу.

Другу частину зустрічі провів о. Петро Майба (голова Комісії УГКЦ у справах освіти та виховання) у центрі якої поставив «цінності» педагога/вчителя/вихователя, якими слід жити і виявляти їх по відношенню до дітей та колективу! Це повинно стати головним кредом вчителя, яке «допоможе йому зростати самому та отримати добрий результат, видимий у досягненні дітей».

Адміністрація ліцею дякує отцю Олегу за співпрацющодо розвитку професійної майстерності педагогів та формування сучасних підходів до виховання.

 

всі новини