Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





2020-03-29 17:52:00

Семінар - практикум для учителів фізики та математики ЗО Бібрської ОТГ

    Щоб навчати інших, треба щодня вчитися самому. Саме такої аксіоми для кожного педагога вимагає сьогодення.

Тому, 12 лютого, на базі Бібрського ОЗЗСО І – ІІІ ст. імені Уляни Кравченко вчергове відбувся семінар - практикум для учителів фізики та математики закладів освіти Бібрської ОТГ.
Своїм творчим досвідом ділилися учителі Галелюка Ігор Миколайович та Бодак Ольга Володимирівна.
Учитель фізики Галелюка І.М. цікаво для присутніх провів тренінг «Фізика – життєва точка опори». Учасники семінару із задоволенням та оптимальною активністю включилися в групову роботу під час тренінгу та проходили тест «Знайди свою точку опори», визначали закони та явища фізики за поданими картинками («Казки», «Фізичні винаходи», «Спорт», «Професії», «Таємниця», «PERETUUM MOBILE», «Ретро і прогрес»), розв’язували завдання ЗНО та PISA.
Також учителем були представлені результати презентації учнівського проєкту «Екологія зору».
Майстерку «Краса є не лише у мистецтві, а й у математиці. Оригометрія» провела учитель математики Бодак О.В. Запропонованими вправами із папером педагог змогла переконати присутніх, що мистецтво орігамі тісно пов’язане з математикою і може стати хорошою основою для її вивчення.
Учителі Галелюка І.М. та Бодак О.В. також поділилися досвідом роботи над методичними проблемами у міжатестаційний період.
А на завершення семінару відповідальна за методичний супровід математики, фізики та інформатики Боднар Г.Я. зробила аналіз ЗНО-2019 з математики та вказала на перспективи ЗНО-2020 (21).
Кожен з педагогів, що відвідав семінар, безперечно, зумів піднятися на ще одну сходинку вище у своїй педагогічній майстерності. Тож нехай цей шлях завжди увінчується успіхом, кількісними і якісними результатами.

всі новини