Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





2016-02-28 19:27:00

І без імен Вони для нас Герої...

Наші герої. Хто ж вони? Це ті люди, які любили Україну більше за власне життя! Але історія пам’ятає тільки найвідоміші імена. А скільки їх – отих борців? Безіменних, маловідомих, ніким не згаданих, завчасно полеглих, безвісти пропавших, скалічених. Їх тисячі... Тих, хто виборював нам волю, тих, хто захищає нашу незалежність сьогодні.
11 лютого в актовому залі школи відбувся урок історичної пам’яті та мужності «І без імен вони для нас герої». У заході взяли учні 6-Б та 7-Б класів під керівництвом учителів Боднар В.М. та Боднар Г.Я.
У хронологічному порядку на сцені діти відтворювали славні історичні сторінки нашого народу та вшанували пам’ять славних синів України – Українське козацтво, Січових стрільців, Героїв Крут, воїнів ОУН-УПА, Небесну сотню, воїнів АТО.
Доповнили захід патріотичні пісні: «Не спи моя рідна земля» «Козацькому роду нема переводу», «На стрілецьких могилах», «Десь там далеко на Волині», «Мамочко вибач за чорну хустину», «Не твоя війна, «Білі лебеді у небесах», «Ти - солдат України!»
Захід супроводжувався змістовною мультимедійною презентацією, яка відображала всі історичні етапи боротьби України за волю та незалежність. У документальних відеосюжетах глядачі з болем в душі переглянули сторінки подій Майдану та подій на Сході України.
Діти запалили свічу пам’яті всіх загиблих героїв, які віддали життя за свободу України та вшанували їх хвилиною мовчання.

І без імен помолимось за них,
За жменю вдачі світлої, простої.
В час зрад страшних і втрат таких гірких,
І без імен Вони для нас Герої...

Памятаймо наших героїв! Допоки ми будемо їх пам’ятати – вони будуть жити!
Cлава Україні! Героям слава!

 

 

 

всі новини