Головна

Історія закладу освіти

Адміністрація ліцею

Її ім'я носить наш заклад освіти Новини

Методоб'єднання Методичний кейс інновацій Учасникам освітнього процесу Проект 'Інтелект України'

Нормативно-правові документи, на яких базується діяльність ліцею Прозорість та інформаційна відкритість закладу Результативність роботи

Протидія булінгу

Клас безпеки

Профорієнтація школярів

Цифровізація освітнього процесу у закладі освіти Контакти





13:48 06.07.2022

Школи майбутнього першокласника

З 15.06 по 27.06.2022 р. в Бібрському опорному ліцеї ім. Уляни Кравченко проводилися заняття «Школи майбутнього першокласника» учителями  Костирка О.С., Костирко О.В., Сухай С.Я.

Заняття  відвідали  56 дошкільнят, сформовано 3 класи: 1-А- 25 уч., 1-Б - 24 уч., 1-В – 24 уч. Всього до першого класу 2022-2023 н.р. подано 73 заяви.

Вчителями були  розроблені  завдання  для  шестирічок  згідно  їх   вікових  особливостей та відповідно до вимог Нової української школи: працювали над розвитком мовленнєвої компетентності дітей, підготовкою руки до письма, знайомили з елементарними математичними поняттями. Щоб мотивувати та зацікавити дітей, заняття проводились в ігровій формі з аудіо- та відеосупроводом.

По завершенню занять учителі провели квест «Родина. Школа ввічливих наук», де діти з цікавістю та бажанням виконували кожне завдання. Після відвідування всіх занять діти отримали медаль «Майбутній першокласник».

Практичний психолог ліцею Яценко Б.Є. з майбутніми першокласниками провела розвиткове заняття  «Що ми візьмемо у Країну Знань!», на якому  проводились ігри з формування вольової та психологічної готовності до шкільного навчання, вправи з розвитку дрібної моторики, уваги, пам'яті, мислення.

З  батьками  майбутніх  першокласників практичним  психологом Яценко Б.Є.  було  проведено  лекторії «Психологічні особливості сучасних дітей» та «Як  уникнути  труднощів  під  час  адаптації  до  школи».

Соціальний педагог Курись Т.З. надала поради для батьків «Як підготувати дитину до школи» та провела бесіду «Батьки, чи готові ви до школи?»

Діти з нетерпінням чекають на початок навчального року, щоб розпочати уроки та стати справжніми учнями.

         

всі новини